BC Tarvas/Rakvere SK I meeskond mängib Tarvas Basketball Cupi finaalis

Pühapäeval, 20. märtsil, toimuvad Vinni Spordikompleksis ja Vinni-Pajusti Gümnaasiumis Tarvas Basketball Cupi otsustavad kohamängud. Mängudega tehakse algust kell 10:00 ning pallilahingud toimuvad mõlemas eelmainitud spordisaalis üheasgselt.

Kell 10:00 toimuvad 9.-12. kohtade mängud, kui Vinni-Pajusti Gümnaasiumis lähevad vastamisi Salva/Rock II ja Audentese SK ning Vinni Spordikompleksis IM Sports ja BC Tarvas/Rakvere SK II. Kell 11:15 mängivad Vinni-Pajusti Gümnaasiumis 7.-8. kohale BC Tarvas/Rakvere SK III ning KK Rae Koss/Rae SK. Samal ajal toimub Vinni Spordikompleksis mäng 5.-6. kohale, kus omavahel võtavad mõõtu Tapiolan Honka ning Valmiera/ORDO.

Pronksmedalitele hakkavad kell 12:30 Vinni-Pajusti Gümnaasiumis mängima Salva/Rock I ja Tiit Soku/SK Nord. Tarvas Basketball Cupi finaal saab avavile kell 12:30 ning Vinni Spordikompleksis selgitavad Tarvas Basketball Cupi võitjakarika omaniku välja BC Tarvas/Rakvere SK I ja Tukums, kes kumbki pole kaotanud Tarvas Basketall Cupil seni ühtegi kohtumist.

Tarvas Basketball Cupi ametlik autasustamine toimub Vinni Spordikompleksis algusega kell 14:00.

Tarvas Basketball Cupi kõikide mängude tulemused ning viimase mängudepäeva ajakava on kättesaadav Tarvas Basketball Cupi alamlehel, kuhu pääsete klikkides SIIA.

Kõik saali omadele kaasa elama ning aitame oma meeskondadel turniiri edukalt lõpetada!

<- Tagasi eelmisele lehele