BC Tarvas/Rakvere SK/Kadapiku Agro kahjuks Final Fouri ei pääsenud

BC Tarvas/Rakvere SK/Kadapiku Agro võistkond kohtus laupäeval, 26, märtsil, kell 14:00 Kadrina Spordikompleksis alanud Lääne-Viru Kossuliiga esiliiga põhiturniiri viimase vooru kohtumises Hulja meeskonnaga. BC Tarvas/Rakvere SK/Kadapiku Agro meeskonnal oli vaja see kohtumine võita pääsemaks Lääne-Viru Kossuliiga esiliiga Final Fouri. Kahjuks tuli BC Tarvase noortemeeskonnal käesolevas otsustavas kohtumises Hulja meeskonnale alla vanduda tulemusega 85:59 ning see tähendas Lääne-Viru Kossuliiga esiliigas hooaja kokkuvõttes 9 meeskonna seas 5.-ndat kohta.

Kohtumise 1. veerandaeg kulges vigaderohkelt ja närviliselt, kuid tasavägiselt ning selle mänguaja lõpuks jäime taha 19:21. Järgmise 10-minutilisel mänguaja kaotasime 15:18 ning olime poolajavileks jäänud kaotusseisu 34:39. Pärast poolaegadevahelist vaheaega jätkus mäng väga võitluslikult, kuid kahjuks ei suudetud oma võimalusi nii hästi realiseerida kui vastased. Vastasmeeskonna pallurid aga kasutasid ära Rakvere meeskonna mängijate poolt tehtud eksimused ning see mänguperuood kaotati 16:27. Viimasel veerandikul oli võimalusi kaotusseisu mõnevõrra väiksemaks mängida, kuid kahjuks see ei õnnestunud ning see mänguperiood kuulus vastastele 9:19. Kohtumise lõpusireeni kõlades olid tablool Hulja meeskonna võidunumbrid 85:59.

26.03 14:00 BC Tarvas/Rakvere SK/Kadapiku Agro – Hulja 85:59 (19:21; 15:18; 16:27; 9:19)
Punktiviskajad: Karl-Gustav 23, Tristan-Frederik 13, Rainer 8, Raiko 8, Kristjan 6, Mikk 1

Suured tänud kõigile, kes käisid meile kaasa elamas ning on meid toetanud käesoleva hooaja jooksul!

<- Tagasi eelmisele lehele