BC Tarvas/Rakvere SK korvpallivarustuse kataloog hooajaks 2016/2017 on valmis

BC Tarvas/Rakvere SK on laiendanud koostöös Fifaa AS-ga oluliselt enda poolt pakutavat BC Tarvas/Rakvere SK kujundusega vabaaja- ja spordiriiete ning fännitoodete, samuti muu vajalikku korvpallivarustuse valikut. BC Tarvas/Rakvere SK poolt koostöös Fifaa AS-ga pakutavad BC Tarvas/Rakvere SK kujundusega vabaaja- ja spordiriiete ning fännitoodete, samuti muu vajaliku korvpallivarustuse pakkumised koos piltidega on kokku koondatud Korvpallivarustuse kataloogi hooajaks 2016/2017.

Kogu BC Tarvas/Rakvere SK poolt pakutavavate BC Tarvas/Rakvere SK kujundusega vabaaja- ja spordiriiete ning fännitoodete, samuti muu vajaliku korvpallivarustuse pakkumistega on võimalik tutvuda, klikkides SIIA ning Korvpallivarustuse kataloog hooajaks 2016/2017 on leitav, klikkides SIIA.

Hetkel on käimas läbirääkimised mitme BC Tarvas/Rakvere SK meeskonna koostööpartneriga, et BC Tarvas/Rakvere SK meeskondade liikmed saaks osa veelgi enamate BC Tarvas/Rakvere SK koostööpartnerite pakkumistest ning anname Teile esimesel võimalusel teada, kui oleme jõudnud konkreetsete kokkulepeteni. Hoidke end pidevalt uudistega kursis, et head uudised Teieni võimalikult kiirelt jõuaks.

<- Tagasi eelmisele lehele