U18 meeskond mängis end Eesti Meistrivõistluste kvalifikatsioonimängudelt ülemise poole 8 meeskonna hulka

Käesoleva nädala laupäeval ja pühapäeval toimusid Rakveres Eesti Meistrivõistluste kvalifikatsioonimängud, kus selgusid meeskonnad, kes pääsevad ülemise poole 8 meeskonna hulka ning kes jätkavad mänge alumise poole 8 meeskonna konkurentsis. Rakveres toimunud Eesti Meistrivõistluste kvalifikatsioonimängudel osalesid lisaks BC Tarvas/Rakvere SK/Virumaa PK meeskonnale veel TTÜ Korvpallikool, Kadrina Karud ja KK Hito/BC Karjamaa.

BC Tarvas/Rakvere SK/Virumaa PK meeskond kohtus laupäeval kell 12:00 Rahu Hallis alanud kohtumises TTÜ Korvpallikooli võistkonnaga. Kodumeeskond kaotas TTÜ Korvpallikooli võistkonnale avapoolaja tulemusega 30:47. Kuigi 2. poolajal suudeti mõlemad 10-minutilised mänguperioodid võita ning mitmel korral oli võimalus vahe tagasi mängida, tuli vastastele mängu lõpuks alla vanduda tulemusega 72:85. Laupäevases teieses kohtumises, mis algas Rahu Hallis kell 18:00, kohtuti Kadrina Karudega, kelle vastu saadi võit numbritega 93:61. Pühapäeval Rakvere Spordihallis toimunud matšis, mille algusajaks 10:00, suudeti KK Hito/BC Karjamaa vastu enda paremus maksma panna resultaadiga 110:63 ning sellega tagati ühtlasi endale koht Eesti Meistrivõistluste ülemise poole 8 meeskonna hulgas.

01.10 12:00 BC Tarvas/Rakvere SK/Virumaa PK – TTÜ Korvpallikool 72:85 (Kohtumise protokolliga saate tutvuda, vajutades SIIA.) 
01.10 18:00 BC Tarvas/Rakvere SK/Virumaa PK – Kadrina Karud 93:61 (Kohtumise protokolliga saate tutvuda, vajutades SIIA.)
02.10 12:00 BC Tarvas/Rakvere SK/Virumaa PK – KK Hito/BC Karjamaa 110:63 (Kohtumise protokolliga saate tutvuda, vajutades SIIA.)

Suured tänud kõigile, kes käisid meile kaasa elamas ning meid toetamas!

<- Tagasi eelmisele lehele