Spring Cup 2017 võitis BC Tarvas/Rakvere SK I meeskond

17.-19. märtsini toimus Vinnis Spring Cup 2017-nimeline rahvusvaheline noorte korvpalliturniir 2006. a ja hiljem sündinud poistele. Spring Cup 2017-l osales kokku 12 meeskonda. Korraldajaklubi BC Tarvas/Rakvere SK I ja II võistkonnale pakkusid konkurentsi Eestist Viljandi SK, Tiit Soku KK/SK Nord, Kuldre Kool/Valga, Saku KK, Paide KK7, BC Kalev STAR ja SK Rim. Lisaks kodumaa meeskondadele osalesid turniiril veel Sigulda ja Valmiera/ORDO  võistkonnad Lätist ning Puhu meeskond Soomest.

Spring Cup 2017 viimasel mängudepäeval toimusid play-off mängud ning selgitati välja 3-päevase mõõduvõtu lõplik paremusjärjestus. Turniiri viimase päeva alguses selgusid kõigepealt 9.-12. koha omanikud. BC Tarvas/Rakvere SK II  meeskond suutis alistada 9.-12.-nda koha kohtumises Kuldre Kool/Valga meeskonna tulemusega 38:27 ning tagas selle võiduga endale Spring Cup 2017-l 10. koha. Kuldre Kool/Valga võistkond platseerus lõplikus paremusjärjestuses 12. kohale. Teises 9.-12.-nda koha matšis kohtusid omavahel Tiit Soku/SK Nord ja Paide KK7 ning selle kohtumise suutsid enda kasuks kallutada Tiit Soku/SK Nord meeskonna pallurid tulemusega 71:15. Tiit Soku KK/SK Nord meeskond saavutas turniiri kokkuvõttes seega 9. koha ning Paide KK7 tiim jäi lõplikus paremusjärjestuses 11.-ndale kohale.

Spring Cup 2017 7.-8. koha mängus läksid palliplatsl vastamisi Sigulda ja Viljandi SK meeskonnad. Selle vastasseisu pöörasid enda kasuks Viljandi SK mängumehed lõppskooriga 51:23 ning tagasid endale 7. koha. Sigulda võistkond jäi turniiril 8. kohale.

5.-6. koha kohtumises olid vastamisi BC Kalev STAR ning SK Rim. Sellest mängust väljus võitjana BC Kalev STAR ning kohtumise lõppnumbriteks kirjutati mänguprotokolli 58:18.

Pronksmedalite eest asusid võistlema Puhu ja Valmiera/ORDO tiimid. Selles kohtumises suutsid võidukad olla Valmiera/ORDO pallurid, kes kallutasid selle kohtumise enda kasuks tulemusega 42:13. Turniiri kulminatsioonis ehk finaalmängus olid vastamisi kogu turniiri vältel ainult võite tunnistanud meeskonnad: BC Tarvas/Rakvere SK I ja Saku KK. BC Tarvas/Rakvere SK I võistkond suutis kogu kohtumise mängu oma kontrolli all hoida ning pidevalt vähehaaval eduseisu suurendada. BC Tarvas/Rakvere SK I meeskonna võidunumbrid Spring Cup 2017 finaalkohtumises olid 41:17.

BC Tarvas/Rakvere SK I meeskond mängis Spring Cup 2017-l järgmises koosseisus:
1. Riiko Altmäe,
2. Remi-Andero Rumm,
3. Kevin-Kerdo Kollamaa,
4. Karl-Andri Lillepuu,
5. Karl Ristna,
6. Kevin Pärn,
7. Marten Pere,
8. Gregor Lepp,
9. Rasmus-Randon Lille,
10. Markus Harend ning 
treenerid Madis Putko ja Tõnis Putko.

BC Tarvas/Rakvere SK II meeskond mängis Spring Cup 2017-l  järgmises koosseisus:
1. Aron Liiv,
2. Oliver Kaarlõp,
3. Ülari Luhama,
4. Ruben Madisson,
5. Danila Komarov,
6. Martin Treial,
7. Rasmus Laigu,
8. Tobias Küngas,
9. Kristopher Kaljula,
10. Martin Rossmann ning 
treenerid Madis Putko ja Tõnis Putko.

BC Tarvas/Rakvere SK I meeskonna väärtuslikuimaks mängijaks ehk MVP-ks valiti Spring Cup 2017-l Markus Harend  ning sama auhinna pälvis BC Tarvas/Rakvere SK II tiimist Oliver Kaarlõp.

Spring Cup 2017 väärtuslikuimaks mängijaks ehk turniiri MVP-ks valiti BC Tarvas/Rakvere SK mängumees Rasmus-Randon Lille.

Spring  Cup 2017 lõplik paremusjärjestus:
1. BC Tarvas/Rakvere SK I,
2. Saku KK,
3. Valmiera/ORDO,
4. PUHU,
5. BC Kalev STAR,
6. SK Rim,
7. Viljandi SK,
8. Sigulda,
9. Tiit Soku/SK Nord,
10. BC Tarvas/Rakvere SK II,
11. Paide KK7 ja
12. Kuldre Kool/Valga.

Spring Cupi 2017 korraldajad soovivad tänada toetajaid, kelleks olid: Revin Grupp OÜ, Later GR AS, Wiru Auto OÜ, Mandariin OÜ, MTÜ Rägavere Valla Huviklubi, Elmet Rakvere AS ja Eesti Kultuurkapital.

Suured tänud kõigile, kes käisid meile kaasa elamas ning neile, kes andsid omapoolse panuse turniiri korraldamisse!

<- Tagasi eelmisele lehele