Noorkorvpallureid võõrustav Spadematron Cup peab juubeliturniiri.

Eelolev nädalalõpp, 14.-16. september, kujuneb Lääne-Virumaal taas korvpallirohkeks, sest kümnendat korda korraldatav Spadematron Cup toob Rakvere ja Vinni spordisaalidesse heitlema kokku 30 võistkonda. Juubeliturniir on esinduslikum kui kunagi varem, sest lisaks Eesti võistkondadele näeb palliplatsil külalisi Lätist, Soomest, Poolast ja Venemaalt.

Spadematron Cup turniiri nimitoetaja on osaühing Spadematron. Jõuproovi auhinnalauda aitavad samuti katta korvpallile ja korvpallikultuurile keskendunud spordikaupade müüja Ballzy, Grillers, Kaartek, Eswire, Later, Uus Maa Kinnisvarabüroo, Guardtech, Wiru Auto, Rakvere linn, Viru Mets.

Eraldi auhind ootab tänavu iga võistkonna parimat mängumeest Hobikaartidelt: nimelt premeerib Hobikaardid neid omanäoliste korvpallikaartidega. Sama toodanguga oodatakse huvilisi uudistama ja soovi korral meelepäraseid kaarte soetama müügipunktis, mis avatakse laupäevasel võistluspäeval Vinni spordikompleksis.

Spadematron Cupi mängude ajakava, uudiste ja tabeliseisudega aitab huvilisi jooksvalt kursis hoida Rakvere Korvpalli Facebooki lehekülg.

<- Tagasi eelmisele lehele