Järelkasv madistas Eestimaa südames

Paide Korvpalliklubi 7 võttis kolmapäeval oma kodusaalis E-Piim spordihallis vastu Rakvere Spordikool/Tarvas noorimate poiste võistkonna, mille mängijate sünniaasta on 2008-2009.

Võõrustajad olid külalislahked, sest mõlemas mängus maitsesid võidurõõmu läänevirulased.

Spordikool alistas KK7 2008. aastal sündinud poiste võistkonna 28:12 ja sama klubi 2007-2008 sünniaastaga poiste tiimi 42:38.

Esimeses matšis skoorisid võitjate resultatiivsematena Ruben Madisson 8, Lukas Kerge 7 ja Marten Aster 6 punkti. Teises kerkisid tulemuslikumateks Marten Aster 10, Lukas Kerge 8 ning Andris Altermann 7 punktiga.

Spordikooli poiste juhendaja Tõnis Putko lausus, et mõlemad mängud kujunesid võitluslikeks ja nendest tõuseb tulevikus kindlasti tulu. “Meeldis, et oleme jälle läinud natukene tublimaks. Samuti nägin ära, mille kallal peame veel vaeva nägema,” ütles ta.

<- Tagasi eelmisele lehele