Avapäev pakkus Peterburis võidu ja kaotuse

Kuni 10-aastaste poiste korvpalliturniiril Peterburis sai Rakvere Spordikool/Tarvas võistkond reedel maitsta võidurõõmu ja tunda ka kaotusekibedust.

Alagrupi esimeses mängus alistati Moskva oblasti Krasnogorski ekaaslased 26:9 (poolaeg 13:6). Tasavägise alguse järel panid rakverlased paremuse maksma lõpuveerandiga, mille jooksul visati vastaste korvi kaksteist vastuseta punkti.

Meeskonna tulemuslikumad pallurid olid Markus Kaasik ja Marten Aster võrdselt seitsme ning Andris Altermann kuue punktiga.

Päeva teises alagrupikohtumises tunnistati Peterburi Tsentralnaja spordikooli 50:17 (22:7) üleolekut. Aster viskas 11 ja Kaasik kuus punkti, ülejäänud poistel seekord korvilt kaant maha saada ei õnnestunud.

Laupäeva ennelõunal jätkub turniir mänguga, kus vastu tuleb A-alagrupi parim võistkond (Peterburi Admiralteiskaja, Moskva Dünamo või Kursk). Selle matši võitja pääseb omakorda õhtusesse 1.-4. koha ning kaotaja 5.-8. koha poolfinaali.

Rakvere Spordikool/Tarvas – Krasnogorsk statistiline protokoll - https://www.fibalivestats.com/u/SPBF/1090618/bs.html

 

Rakvere Spordikool/Tarvas – Tsentralnaja statistiline protokoll - https://www.fibalivestats.com/u/SPBF/1090619/

<- Tagasi eelmisele lehele